Скарлет Йохансон е станала майка за втори път! Звездата от "Черната вдовица" и съпругът й Колин Джост са посрещнали на бял свят появата на момченце, потвърждава радостната новина "Пийпъл", позовавайки се на представител на актрисата.

Колин Джост от Saturday Night Live споделия в Инстаграм профила си, че са кръстили бебето си Козмо. Това е първото дете на семейната двойка.

"ОК, имаме бебе", написа Йост в социалната мрежа, където има над 600 хил. последователи.

"Казва се Козмо. И ние го обичаме много", допълва той.

36-годишната Йохансон вече има дъщеря - 6-годишната Роуз Дороти - от бившия си съпруг, френския журналист Ромен Дориак. Първият брак на актрисата с Райън Рейнолдс бе кратък - от 2008 до 2010 г.

Снимка: Getty Images

Новината за бременността на Йохансон дойде в началото на юли, след като актрисата предизвика слухове, пропускайки няколко промоционални събития за филма "Черната вдовица".

Йост предложи на Йохансон да се оженят през май 2019 г. с пръстен със зашеметяващ 11-каратов светлокафяв диамант, който се оценява на 450 хил. долара.

И въпреки че сватбените им планове се провалиха заради пандемията, двамата избраха да минат под венчилото на скромна церемония през октомври 2020 г. в дома на актрисата в Ню Йорк.