Мила Кунис отговори на нападките, които получиха миналия месец със съпруга й Аштън Къчър относно хигиенните навиците на звездното семейство, пише Fox News.

38-годишната актриса гостува като водещ в "Шоуто на Елън Дедженеръс" и определи с думите "толкова е тъпо" ширещите се коментари в интернет, същевременно казвайки на Дедженеръс, че не е очаквала думите им с Къчър да имат толкова голяма обратна реакция или да получат последвалата дискусия.

"Някак си разговорът премина в хигиенни навици. Всички започнахме да говорим как не къпем себе си или децата си", каза Кунис.

"Аз се къпя всеки ден", уточни Кунис. "Но не си мия косата всеки ден. Не намирам това за необходимост", допълни актрисата.

Актьорите имат дъщеря на 6 години и син на 4. В края на юли те признаха в подкаста Armchair Expert, че не вярват в нуждата децата всеки ден да се къпят със сапун.

Снимка: Getty Images

"Kъпем кучетата си, това прави ли хората щастливи?", пошегува се Кунис, преди да добави, че е "факт", че къпе домашните си любимци по-често от децата си.

"Намерението ми всеки ден е да къпя децата си. Събуждам се всеки ден и си казвам: "Днес ще изкъпя децата си". И тогава идва време за лягане, а аз така или иначе съм забравила да ги нахраня...", не спира да се шегува Кунис.

Според актрисата дебатът за хигиенните навици на известните личности се е раздул прекалено.

"Имам предвид - аз се къпя, Елън. Децата – те се докосват до толкова много вода почти всеки ден", казва тя. "Понякога това е басейнът, понякога пръскачката. Зависи. Има COVID. Не излизаме от вкъщи. На кого му пука?!".

"Очевидно [Дуейн "Скалата" Джонсън] се къпе. Така че поздравления, Скала, ти се къпеш... Джейк Джиленхол не се къпе", продължава тя.

"Не мисля, че историята стана по-добра в момента. Сега "ще придобие съвсем друг обрат", шегува Кунис.