След като редица звезди споделиха в медиите колко рядко се къпят, Дуейн Джонсън увери феновете си, че той изобщо не попада в тази категория, пише "Дейли мейл".

Когато потребител в Туитър повдига темата, 49-годищният Джонсън пише в социалната мрежа: "Не, аз съм обратното на звездите, които "не се къпят".

Всъщност Скалата - кечистът, превърнал се във филмова звезда, разкрива, че дори се къпе по три пъти на ден.

"Вземам студен душ, когато ставам от леглото, за да започна деня. После топъл душ след тренировка преди работа. И горещ душ, след като се прибера от работа. Мия си лицето и тялото, следва ексфолиране и дори си пея под душа", споделя Скалата.

 

Точно обратното правят Аштън Къчър и Мила Кунис, които повдигнаха обществения диалог за хигиенните навици на звездите в края на миналия месец по време на гостуването си в подкаста "Armchair Expert".

Тогава Аштън каза: "Аз си мия подмишниците и интимните части всеки ден, но никога нищо друго".

Мила Кунис допълни, че прави същото, като същевременно разкри, че не е къпала децата си всеки ден, когато са били бебета.

Аштън Къчър защити вижданията на съпругата си: "Ето какво - ако можете да видите мръсното по тях, изкъпете ги. Иначе няма смисъл."

След това Дакс Шепърд и съпругата му Кристен Бел разкриха в The View, че "изчакват да се появи миризма", преди да изкъпят дъщерите си - 8-годишната Линкълн и 6-годишната Делта.

Дакс дори отбелязва, че "понякога минават 5-6 дни", преди момиченцата да влязат в банята.

Джейк Джиленхол се присъедини към набиращото популярност група на "не-къпещите се звездите", както ги определя Скалата, като в скорошно интервю за "Венити феър" каза: "Все повече и повече намирам къпането за все по-малко необходимо".