"Кралицата на Коледа" Марая Кери пусна нова коледна песен малко повече от месец преди самия празник и определено успя да ни зарадва. Нека се потопим заедно в коледната атмосфера на видеоклипа към парчето:

"Fall in Love at Christmas" е романтична балада с леки R&B нюанси, а в края на песента темпото се забързва, като се появява и вокално трио, което прави преживяването още по-магично.

Клипът е в типичния коледен дух, камината е запалена, докато Марая и Калид пеят и сякаш отправят думите си един към друг. Междувременно Кърк Франклин свири на пиано.

По-късно във видеото виждаме поп иконата в ослепителна златна рокля сред снега, а в края на клипа Марая е със своите деца – близнаците Монро и Морокан. 

Посланието в края на песента е тази Коледа всички да си подарим любов и обич, защото единствено те са ни необходими и единствено те могат да ни помогнат в тези времена.

Марая обяви премиерата на песента още на 31 октомври, когато се предполага, че всички отбелязват Хелоуин, като изненада почитателите си с видео в Инстаграм, на което виждаме три тикви с думите "Не е време", издълбани върху тях. Певицата разбива тиквата, на която пише "не", започва вечният й хит "All I Want for Christmas is You" и хелоуинските декорации изчезват.

Певицата сменя дългата си червена рокля с коледен костюм и показва опакован подарък с табелка 5 ноември – датата на премиерата (а днес Ladyzone.bg има рожден ден! - б.а.). В следващите няколко дни пускаше постове, с които разкриваше на феновете си какво да очакват.

В една от публикациите си Марая разкри, че предстои и нов коледен спектакъл. Той ще е в продължение на миналогодишното коледно шоу, с което направи Коледата на почитателите си в цял свят още по-специална.

Новият спектакъл също ще излезе в стрийминг платформата Apple TV+, като ще се казва "Коледата на Марая: Магията продължава".

А ето тук можете да гледате миналогодишния коледен сингъл на Марая заедно с Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън.