На 5 ноември Ladyzone.bg има рожден ден и сме повече от радостни точно на тази дата да ви срещнем с водещата с най-лъчезарната усмивка на екрана - Деси Стоянова. Журналист с над 20 години опит, майка на близнаци, но преди всичко жена, която вдъхновява може би всеки, с когото се срещне. Нас със сигурност! 

“Емоционална, отговорна, перфекционист” - така описва себе си водещата на “Преди обед”. Всеки делничен ден зрителите прекарват преди обеда си в нейната компания заедно с екранния й партньор Сашо Кадиев. Срещат ни с известни личности, любопитни истории и актуални теми.

Снимка: Евгений Милов

Часовникът удря 12, което означава, че предаването “Преди обед” е свършило и е време за обяд. Ние обаче успяваме да откраднем няколко минути с Деси Стоянова, преди да се отправи към следващата част от работата си - подготовката и планирането на ефира за следващия ден. Така усмихнатата водеща прекарва всеки следобед през седмицата. Деси не изневерява на себе си и както винаги е стилна и елегантна, широко усмихната, а блясъкът в очите й, може да зареди всеки насреща й.  Ето част от разговора ни с нея (целия чуйте във видеото):

Деси, каква е твоята рецепта за успех?
Не смятам, че има рецепти за нищо. Особено пък за успех. Но е факт, че без много работа, отдаденост и талант, когато си тръгнал в онази посока и онази доза късмет, която идва под формата на шанса да си на правилното място в правилния момент, когато самият ти си готов да се възползваш от този шанс, без ето тези неща успехът е трудно постижим. 

Къде се виждаш след 10 години?
Животът е доказал, че е майстор на изненадите, така че избягвам да си правя такива конкретни планове. Но се надявам където и да съм, да се чувствам добре в кожата си и да успявам по смислен начин да използвам и да влагам това, което знам и мога. 

Какво вдъхновява ежедневието ти?
Куп неща. Много пъти изключително дребнички. Въпросът е да имаме очите да ги видим и да имаме сетивата да ги усетим.

Коя жена намираш за вдъхновяваща и защо?
Никога не съм имала конкретни модели за подражание, които да следвам, но със сигурност личните истории на десетки и стотици жени и личности са ми повлияли и съм си взела от всяка по нещичко за себе си. 

Кое е най-голямото предизвикателство, пред което си се изправяла досега?
Ооо, купища са. Може би трябва да седна някой ден да си направя класация, за да си дам самата на себе си равносметка. Но това, което ми хрумва в момента, е може би това да повярвам в достатъчна степен в самата себе си.

Снимка: Евгений Милов

Каква щеше да стане, ако не беше журналист, в какъв цвят е нейният свят и какъв съвет би дала Деси днес на по-младото си Аз - отговорите на тези и други въпроси ще научите във видеото.

  • Теодора Иванова - Додо: Не се сравнявайте с другите. Всеки от нас е различен и това му е хубавото
  • Радина Кърджилова: Мислим си за още едно дете. Вдъхновяващо е да имаш голямо семейство
  • Ирина Тенчева: Успях да изградя живот, в който има обич и смисъл
  • Славена Вътова: На празниците настава голяма еуфория у дома, брашно се сипе от тавана
  • Спечели чанта и бонбони с игра в Ladyzone.bg
  • Прея: Женствеността в себе си стимулирам с приятни аромати, хубави материи и танци
  • Актрисата Евелин Костова: Хващала съм се да пържа кюфтета по букли
  • Хепи Ванче: Иска ми се да имам мое семейство
  • Ива Екимова: Аз съм момиче на късмета, което се превърна в жена с късмет
  • Флорина Иванова: За да постигне успехи, човек трябва да има силна мечта, която да го дърпа в трудните моменти