Съобщението за сватбата на Бритни със Сам Асгари не е единствената щастлива новина, която почитателите на певицата могат да се надяват да чуят в близко бъдеще. Популярната изпълнителка сподели в Инстаграм, че обмисля да има още едно дете и намекна, че се надява да е момиче.

„Обмислям да имам още едно бебе“, написа тя към снимката, на която се виждат чифт бебешки крачета. „Чудя се дали това е момиче. Тя се е изправила на пръсти и се опитва да достигне нещо, със сигурност.“

В коментарите годеникът на Бритни, фитнес инструкторът Сам Асгари, също се е включил, за да коментира снимката и евентуалното им бъдещо бебе.

„Надявам се, че ще има страхотно прасци като тези“, написа той. „Но няма да ги наследи от мен.“

Изглежда младият мъж споделя мечтата на по-възрастната си приятелка. Някои почитатели дори заподозряха, че двойката намеква, че певицата може да е бременна.

Бритни и преди е споделяла, че има деца, но попечителството, под което живееше през последните почти 14 години, ѝ е пречело това да се случи. По време на съдебния процес, който целеше да махне баща ѝ като попечител и да върне на Бритни правото да разполага с живота и парите си, тя сподели шокиращи подробности за ограниченията, които са ѝ налагани.

Певицата разкри, че е била принудена да си постави вътрематочна спирала, за да няма възможност да забременее.

След като съдът отмени попечителството, 39-годишната Бритни вече има свободата да опита да забременее или да осинови дете.

Тя вече е майка на две момчета, които има от брака си с рапъра Кевин Федерлайн.