Актрисата Еми Росъм, най-известна с ролята си в хитовия сериал „Безсрамници“, тази седмица изненада почитателите си, като съобщи, че е родила. Никой нямаше представа, че актрисата дори е бременна. Това не е изолиран случай и много известни жени избират да запазят бремеността си в тайна, докато не дойде денят да разкрият името на новороденото.

Ето 7 от тях:

 

Камерън Диас

Снимка: Getty Images

В началото на 2020 г. Камерън Диас и съпругът ѝ Бенджи Мадън споделиха в социалните мрежи, че освен настъпването на новата година и новото десетилетие, празнуват и появяването на дъщеря си Радикс.

За Камерън не беше толкова трудно да запази бременността си в тайна, тъй като от няколко години официално се е оттеглила от актьорската професия и има доста по-малко публични появи.

 

Анна Курникова

Снимка: Getty Images

Тенисистката Анна Курникова, която има връзка с музиканта Енрике Иглесиас, обяви през декември 2017 г., че е станала майка – не на едно, а не два деца. Така изненадващо научихме за близнаците Никълъс и Луси.

По подобен начин в началото на 2020 г. тихо се роди и дъщеря ѝ Мери.

 

Джесика Бийл

Снимка: Getty Images

Не само че актрисата Джесика Бийл не съобщи, че е бременна за втори път от съпруга си Джъстин Тимбърлейк, но и не разкри и за раждането на бебето. Новината за раждането на Финиъс научихме от различни медии, които се позовават на познати на семейството.

В продължение на месеци съществуването на второто дете на звездната двойка беше непотвърдено. Чак в началото на 2021 г. Джъстин Тимбърлейк разкри, че двамата действително имат втори син.

 

Ева Мендес

Снимка: Getty Images

Ева Мендес и Райън Гослинг са сред най-потайните двойки в Холивуд. Те успяха да запазят идването и на двете си деца в тайна почти до раждането.

За първата им дъщеря научихме едва когато Ева беше бременна в седмия месец. За наближаването на второто момиче стана ясно за пръв път около две седмици преди бебето да се роди, но за самото раждане научихме с цял месец закъснение.

 

Зоуи Салдана

Снимка: Getty Images

Никой не подозираше, че актрисата Зоуи Салдана е бременна, преди тя и съпругът ѝ да обявят, че вече имат трето дете.

През февруари 2017 г. те споделиха новината за изненадващото ново попълнение в семейството си.

 

Луси Лиу

Снимка: Getty Images

Актрисата с азиатски корени, която е звезда от сериала „Али Макбийл“ и от „Ангелите на Чарли“ изненадващо разкри, че има ново попълнение в семейството през 2015 г.

Тъй като никой не подозираше, че актрисата е била бременна, много хора се усъмниха дали тя наистина е родила, но представител на Лиу потвърди информацията и разкри, че тя е станала майка на малкия Рикуел Лойд Лиу.

 

Иги Азалия

Снимка: Getty Images

През лятото на 2020 г. рапърката Иги Азалия, която от известно време беше изчезнала от публичното пространство, разкри причината за отсъствието си – станала е майка.

Певицата написа: „Все чаках подходящото време, за да споделя това, но колкото повече време минава, толкова по-ясно ми става, че винаги ще се притеснявам да споделя толкова голяма новина със света. Искам да запазя живота му далеч от публичното пространство, но също така искам да е ясно, че той не е тайна и не мога да опиша колко го обичам.“