Дъщеричката на Енрике Иглесиас и Анна Курникова навърши годинка и по този повод известната тенисистка публикува в "Инстаграм" очарователна снимка на Мери, направена в дома им в Маями, Флорида.

Анна Курникова дори е публикувала в социалната мрежа и видео, в което, поглеждайки към океана, пита на руски детето „Какво е това? Много вода, нали?“, а Мери реагира с бебешки звуци и размахване на ръцете.

39-годишната тенисистка и 45-годишният певец са шампиони по дискретност относно личния си живот. Те се запознават през 2001 г. по времето на снимките за клипа на песента „Escape“, като таблоидите все още нямат достоверна информация дали са сключили брак.

Анна и Енрике успяха да запазят в тайна първата бременност почти до раждането на близнаците Николас и Луси на 16 декември 2017 г. За втората бременност се разбра буквално ден преди раждането на Мери на 30 януари 2020 г.

Бившата номер 8 в женския тенис (и номер 1 на двойки!) много рядко публикува в "Инстаграм". За последната година има едва 12 публикации, най-вече за рождените дни на децата. През декември близнаците Николас и Луси навършиха три години.

Анна Курникова ще навърши 40 години на 7 юни. Кои други известни личности стават на 40 през 2021 г. - вижте тук.