Близнаците Луси и Николас, деца на една от най-известните тенисистки на всички времена, станаха на три годинки в сряда и щастливата им майка отбеляза деня с нови техни снимки, за радост на многобройните си почитатели.

Тенисистката и приятелят ѝ, популярният певец Енрике Иглесиас, рядко споделят подробности от личния си живот, така че двете снимки са един от редките моменти, в които звездите допускат почитателите си по-близо.

По-рано тази година Курникова и Иглесиас станаха родители отново. През февруари двойката се сдоби с още едно дете – дъщеря, която нарекоха Мери.

Смята се, че връзката на Анна Курникова и Енрике Иглесиас е започнала през 2001 г., когато тя е взела участие във видеоклипа на песента му „Escape“. През следващите няколко години двамата отказваха да коментират слуховете за романтични отношения помежду си.

Снимка: Getty Images

Има много сериозни слухове, че двамата вече са семейство. През 2008 г. таблоидът „Дейли Стар“ съобщи, че двамата са се венчали тайно предишната година, но и досега тази информация остава непотвърдена. В продължение на години никой не беше съвсем наясно какви са отношенията им и не помагаше и това, че Иглесиас редовно даваше на медиите „ексклузивна“ информация, която после се оказваше невярна.

Чак през 2016 г. получихме доказателство, че всичко между тях е наред, след като Анна Курникова сподели снимка с Иглесиас, на която изглеждат щастливи.

През 2018 г. научихме и новината, че Анна Курникова е родила близнаци на Енрике Иглесиас, а в началото на тази година разбрахме и за дъщеря им Мери.