Next Level

Тук ви представяме на места и заведения за хранене у нас и по света. Ако искате да се свържем с вас, за да ни покажете вашето вкусно място за хранене, пишете ни на [email protected].


  • Сашо Кадиев и Ивелина Чоева в Рим – няколко скандала и най-добрите ресторанти със звезди от „Мишлен“
    Сашо Кадиев и Ивелина Чоева в Рим – няколко скандала и най-добрите ресторанти със звезди от „Мишлен“
  • Българин отвори кафене в Япония, кръсти го Sofia
    Българин отвори кафене в Япония, кръсти го Sofia
  • Семейство Джаферович отвори заведение в София с босненска кухня
    Семейство Джаферович отвори заведение в София с босненска кухня
  • В София вече има корги кафене
    В София вече има корги кафене
  • От личен опит - 5 заведения за хапване във Варна
    От личен опит - 5 заведения за хапване във Варна
  • Бутикова вечеря с изпълненията на Евгени Генчев организира столичен ресторант
    Бутикова вечеря с изпълненията на Евгени Генчев организира столичен ресторант
  • Принц Уилям откри ресторант „Оранжерията“, намиращ се в разсадник
    Принц Уилям откри ресторант „Оранжерията“, намиращ се в разсадник
  • Ваня от "Фермата" 7 отвори заведение с „щастливи“ сандвичи и напитки
    Ваня от "Фермата" 7 отвори заведение с „щастливи“ сандвичи и напитки
  • Нетрадиционното българско село Осмар в новия епизод на „Вкусът на България“
    Нетрадиционното българско село Осмар в новия епизод на „Вкусът на България“
  • Дали 89.90 лв. е рекордът? Цените на козунаците у нас тази година
    Дали 89.90 лв. е рекордът? Цените на козунаците у нас тази година
  • Най-добрият ресторант в света затваря и променя концепцията си
    Най-добрият ресторант в света затваря и променя концепцията си
  • „Вкусът на България“ е новият кулинарен формат в ефира на bTV
    „Вкусът на България“ е новият кулинарен формат в ефира на bTV
  • Хайди Клум рискува да разгневи италианците с начина, по който готви спагети
    Хайди Клум рискува да разгневи италианците с начина, по който готви спагети
  • Шеф Петър Михалчев, избран за посланик на японската кухня: Ако бях храна, щях да съм боб адзуки
    Шеф Петър Михалчев, избран за посланик на японската кухня: Ако бях храна, щях да съм боб адзуки
    bTV
  • Багетата се бори да влезе в списъка на световните съкровища (ВИДЕО)
    Багетата се бори да влезе в списъка на световните съкровища (ВИДЕО)
  • Красимир Низамов от "MasterChef" вдига нивото на уличната храна с... вилица
    Красимир Низамов от "MasterChef" вдига нивото на уличната храна с... вилица
  • Един от символите на уличната храна в Копенхаген става на 100 години (ВИДЕО)
    Един от символите на уличната храна в Копенхаген става на 100 години (ВИДЕО)
  • Хърватско червено вино ще бъде сервирано на встъпването в длъжност на Джо Байдън (ВИДЕО)
    Хърватско червено вино ще бъде сервирано на встъпването в длъжност на Джо Байдън (ВИДЕО)
  • Джон Бон Джоуви откри два ресторанта за бедни и бездомни
    Джон Бон Джоуви откри два ресторанта за бедни и бездомни
  • Акцент на DiVino.Taste 2019: колко е важен произходът
    Акцент на DiVino.Taste 2019: колко е важен произходът