В сряда големият актьор Кърт Ръсел отпразнува 70-годишния си юбилей. Сред хората, които му честитиха празника, най-разпалена беше доведената му дъщеря Кейт Хъдсън, което публикува дълъг текст, изпълнен със суперлативи. И никой, който познава историята на актрисата, не би се усъмнил, че тя никога не би написала подобно нещо за родния си баща – музиканта Бил Хъдсън.

Бил Хъдсън - биологичният баща на Кейт Хъдсън

Кейт е дъщеря на актрисата Голди Хоун и музиканта Бил Хъдсън. Родителите ѝ са се оженили през 1976 г., когато се ражда брат ѝ Оливър и се разделят през 1980 г. - година след раждането на Кейт.

Официално разводът им е финализиран през 1982 г. и изглежда от тогава Кейт и Оливър не са срещали баща си.

Преди време Оливър нарече Деня на бащата „Ден на изоставянето“, а Кейт призна, че баща ѝ дори не ѝ се е обаждал за рождените дни.

„Той не ме познава изобщо“, каза тя. „И това не ме интересува. Имам си баща – Кърт Ръсел. Основното е да се обаждаш на ш*баните си деца на рождения им ден.“

Самият Бил Хъдсън не остана длъжен на децата си и каза в интервю: „Имам пет деца, на които съм роден баща, но аз се смятам за баща само на три. Не считам Оливър и Кейт за мои. Бих поискал от тях да спрат да използват името Хъдсън. Те не са част от моя живот.“

Кърт Ръсел - истинският баща на Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images

За щастие Кейт намира баща в лицето на друг мъж – актьора Кърт Ръсел.

Ръсел и майката на Кейт Голди Хоун започват да излизат през 1983 г. и макар никога да не сключват брак, звездата от „Нещото“ приема 4-годишната Кейт и 7-годишния Оливър като свои деца, заедно с тези от първия си брак.

Така Кейт израства в любящо семейство и с баща, който никога не пропуска рождените ѝ дни.

Тя също не ги пропуска и за 70-ия му рожден ден написа прочувствено съобщение в Инстаграм: „Често се чудя колко щеше да е различен животът ни, ако той не се беше появил“, написа тя. „И колко различна бих била самата аз.“

Снимка: Getty Images

В съобщението си Кейт описва Кърт Ръсел като човек, който я е учил да се справя сама с трудностите, да не се самосъжалява и да не позволява на никой да се държи зле с нея. Той никога не е препускал възможност да бъде с децата си (биологични и осиновени) и винаги ги е поставял на първо място.

„Смехът му ще ехти през следващите поколения, както и забележителните му истории, които може да са или да не са истина (никога няма да разберем). Той е оригинален. Единствен по рода си. Могъщ, интелигентен, талантлив и лоялен на семейството си човек.“

Снимка: Getty Images

Именно заради такива неща Кърт Ръсел и Голди Хоун са считани за перфектното холивудско семейство, макар че нямат брак. Те са заедно вече 37 години и по всичко изглежда, че любовта им остава все така силна.