Тази седмица актрисата Кейт Хъдсън участва с брат си в подкаст, в който разкри, че си е дала новогодишно обещание да се свърже с полубрат си и двете си полусестри - деца на музиканта Бил Хъдсън.

Кейт и Оливър Хъдсън
Снимка: Getty Images

Тя сподели, че е много близка с брат си Оливър, с когото са деца на Бил Хъдсън и актрисата Голди Хоун. Двамата са били изоставени от баща си, когато са били още деца, след като майка им започва връзка с актьора Кърт Ръсел (днес това се счита за една от най-силните и продължителни връзки в Холивуд).

В края на миналата година Кейт е осъзнала, че не е имала почти никакъв контакт с другите деца на баща си. Бил Хъдсън има син и дъщеря от връзката си с актрисата Синди Уилямс и още една дъщеря от връзката си с Каролайн Греъм.

Мислех си как всички остаряваме“, сподели Кейт Хъдсън. „И си помислих, че ще е добре да се сближим с останалите. Особено със сестрите си. Иска ми се да се свържем с тях и да се сближим поне малко.

Оливър Хъдсън
Снимка: Getty Images

Отсъствието на Бил Хъдсън от живота на Кейт и Оливър изглежда е голям проблем за двамата, но най-вече за 44-годишния Оливър. През 2015 г. той „поздрави“ баща си със снимка, на която е заедно със сестра си и Бил Хъдсън:

Честит ден на изоставянето“, написа той на деня на бащата.

Музикантът Бил Хъдсън, който днес е на 71 години, не му остана длъжен и каза в интервю за вестник „Дейли Мейл“: „Сега им казвам, че са свободни. Имам пет деца, на които съм роден баща, но аз се смятам за баща само на три. Не считам Оливър и Кейт за мои. Бих искал от тях да спрат да използват името Хъдсън. Те не са част от моя живот. Постът на Оливър беше гадна и злобна атака. За мен той вече е мъртъв. Както и Кейт. Оплаквам загубата им, макар още да ходят по този свят.

Кейт и Оливър заедно с Голди Хоун и Кърт Ръсел
Снимка: Getty Images

Не само Оливър, но и Кейт е говорила за лошите отношения с баща си. Още през 2000 г. тя каза: „Той не ме познава изобщо. И това не ме интересува. Имам си баща – Кърт Ръсел. Основното е да се обаждаш на ш*баните си деца на рождения им ден. Радвам се, че имах баща, който се сещаше за рождените ми дни.

Кейт Хъдсън и Уайът Ръсел през 2000 г.
Снимка: Getty Images

Въпреки че е в добри отношения с Кърт Ръсел, част от новогодишното обещание на Кейт е да стане по-близка и с брат си Уайът, който е син на Кърт и на Голди Хоун.

Кейт Хъдсън и Уайът Ръсел сега
Снимка: Getty Images

Колкото до отношенията с биологичния им баща, още през 2018 г. Оливър сподели, че двамата са имали контакт и са поговорили. Според него реакцията покрай поста от 2015 г. е била прекалена и от двете страни.

Може би желанието да се сближи с братята и сестрите си е знак, че Кейт също е готова да забрави обидата и да опита да възстанови разпокъсаното им семейство.