Голди Хоун и Кърт Ръсел са едно от най-известните и здрави семейства в Холивуд. Любовта им продължава повече от 36 години и макар да нямат брак двамата знаят как да не си омръзнат, а и да запазят страстта жива. Все още се целуват, наричат се с мили думи и знаят как да прекарват времето си качествено. Последната семейна снимка на Кърт и Голди е всичко, което ни трябва днес – любов, мир и разбирателство. 74-годишната актриса публикува мил кадър, в който тя, Ръсел и синът й Оливър гледат към залеза, пишейки „Грижете се един за друг сега и завинаги“. Може би това е тайната на здравата връзка – грижата!

 

 

За Деня на бащата Голди поздрави половинката си с думите „Никой не се смее като него и никой не обича като него“, наричайки го „ангел мой“.

Непринудените разходки сред природата също са сред любимите занимания на холивудската двойка, която знае как да си открадне романтични мигове само за нея.

А Хоун често споделя в Инстаграм моменти от семейни почивки, празненства и хубави поводи и до нея неизменно е именно 69-годишният актьор.

Вижте как започва любовната им история: