Много чужди и български звездни двойки се сдобиха с бебе след ковид карантината. Социалната изолация за тях се оказа времето, в което са най-близо до новопоявилите се членове на семействата си. Ето кои чужди двойки на певци, актьори и други известни личности гушкаха бебета след карантината. 

Ники Минаж и Канет Пети

Рап певицата е родила първото си дете на 30.09 в Лос Анджелис. Тя анонсира бременноста си през юли с провокативен кадър, на който беше с жълта перука и сутиен с камъни Сваровски. Ники Минаж се омъжи за Канет Пети през 2019 година. 

Руни Мара и Хоакин Финикс

Новината дойде на 28 септември и зарадва феновете на двамата актьори. Детето носи името на покойния брат на актьора и се казва Рийвър.  

Ъшър и Джен Гойкоечеа

Изпълнителят на хита "Bad Habits" сподели в снимка на бебешката ръчичика в профила си в Инстаграм, за да съобщи щастливата новина, че е станал баща. Дъщеричката му се казва Суверен Бо Реймънд и е родена на 24 септември 2020. 

Джиджи Хадид и Зейн Малик

Джиджи Хадид и Зейн Мълик станаха родители за първи път. Появата на тяхната дъщеричка те съобщиха в социалните си профили, добавяйки черно-бели снимки на бебешка ръчичка. Джиджи сподели и специалните подаръци, които малката е получила от Донатела Версаче и Тейлър Суифт - тениска с логото на Версаче и меко бебешко одеялце с ръчна бродерия. 

Хилария Болдуин и Алек Болдуин

Петото дете в семейство Болдуин се появи на 9 септември 2020 г. Той се казва Едуарду Пау Лукас Болдуин. Името на детето означава „закрилник на мира и светлината“. Така Алек Болдуин стана баща за шести път. Той има по-голяма дъщеря от връзката си с актрисата Ким Бейсинджър. 

Аманда Сейфрид и Томас Садоски

Акстрисата от филма Mamma Mia обяви новината, че е станала майка за втори път чрез профилите в социалните медии на две благотворителни организации – Международната мрежа за сътрудничество, подкрепа и помощ (INARA) и Деца на войната САЩ. Тя вече има една дъщеря, а сега се сдоби и със син. Преди раждането тя сподели, че времето на изолацията заради коронавируса за нея е било изключително приятно. Двамата със съпруга си прекараха това време във ферма в северната част на щата Ню Йорк.


Кейти Пери и Орландо Блум

Двамата избраха супер сладко име за дъщеричката си - Дейзи Лов. Тя се роди на 27 август. Двамата известни родители избраха да анонсират щастливата новина чрез профила на УНИЦЕФ в Инстаграм. „Изпълнени сме с любов и учудване от лекото раждане на нашата дъщеря“, споделиха родителите. 

Джъд Лоу и Филипа Коан

Актьорът стана татако за шести път. В средата на септември месец той потвърди новината, че семейството му се е увеличило. 47-годишният актьор участва в предаването на Джими Фалън и потвърди пред водещия, че семейството му се е увеличило през месеците, в които той и съпругата му бяха изолирани заради пандемията от COVID-19. 


Ед Шийрън и Чери Сийборн

Уникалното име, което момиченцето на Ед Шийрън получи, е Лайра Антарктика Сийборн Шийрън. С помощта на невероятния медицински екип, Чери роди красива и здрава дъщеря. Влюбени сме в нея", сподели изпълнителят. 


Катрин Шварценегер и Крис Прат

Междувременно и Арнолд Шварценегер стана дядо. Името на новородената му внучка е Лайла Мария Шварценегер Прат. Тя се появи на бял свят в първата седмица на август месец. Това е първо дете за дъщерята на Шварценегер, докато актьорът вече има 7-годишен син с бившата си жена – актрисата Ана Фарис.

И още 10 звезди, които се сдобиха с бебета след коронавирус карантината >>>

 

Джо Джонас и Софи Търнър

През юли месец певецът и половинката му посрещнаха на бял свят дъщеря си Уила. Актрисата от "Игра на тронове" се омъжи на тайна церемония през май 2019 година. Два месеца по-късно двамата си казаха „ДА“ на по-голямо тържество във Франция.


Илон Мъск и Граймс

Двойката остави феновете си смаяни миналия месец, когато обявиха, че са избрали да кръстят първото си дете X Æ A-12. Все пак се наложи двойката да промени името на детето си, тъй като то не беше прието законно в Калифорния, защото включва числото 12. 


Иги Азалия 

Австралийската изпълнителка роди син през юли. Рожденото име на рапърката е Аметист, а нейният син се казва... Оникс. Изпълнителката не разкрива кой е бащата. 

Мишел Уилямс и Томас Кайл

Актрисата роди второто си дете през юни. Втората бременност на звездата от „Планината Броукбек“ беше разкрита през декември 2019 година, а през март тази година двойката се ожени на тайна церемония.


Ашли Греъм и Джъстин Ървин

Пищната моделка стана майка на момченце. Неговото име е Исаак. Тя не спира да споделя снимки как кърми. Много жени й симпатизират и заради смелостта да показва голото си тяло си, въпреки килограмите, стриите и целулита. Тя стана и корица на януарския брой на Vogue, където беше представена като "моделът, който променя индустрията". 


Юсеин Болт и Каси Бенет

В средата на май спортистът стана баща за първи път. Бебето е момиченце и се казва Олимпия Лайтнинг. Новината беше обявена за първи път от минитър-председателя на родината му Ямайка в Туитър.

 


Рупърт Гринт и Джорджия Грум

Актьорът от „Хари Потър“ стана баща на момиченце през юни. Папараци го уловиха, че разхожда бебето с количка, като и двамата с майката носеха защитни маски. 

Кристен Уиг и Ави Ротман

Двамата стават родители на близнаци чрез сурогатна майка през юни. През август 2019 г. 46-годишната Уиг и 42-годишният Ротман потвърдиха, че са сгодени след 3-годишна връзка.

Роби Уилям и Айда

През февруари певецът Роби Уилямс стана баща за четвърти път. Синът им получи красивото име Бенедикт. Известният татко често споделяше снимки и видеа, на които се вижда, че пее или храни бебето. 

Мила Йовович и Пол Андерсън

В началото на февруари Мила Йовович посрещна най-малката си дъщеричка. Холивудската актриса сподели, че не е била самотна по време на социалната си изолация заради коронавируса. Тя прекарвала дните си у дома с дъщерите си и няколко пъти споделя снимки как кърми. Дъщеря й получи мъжко име - Ошин.

  • Новото нормално - как ще изглежда сватба без хора, "Наздраве" и "Горчиво"? (ВИДЕО)
  • 3 идеи как детето да се кротне, като му дадете шепа сухи листа
  • На гости в дома на актрисата Силвия Петкова
  • Майки без съпрузи: кои звезди осиновиха деца, вместо да се омъжат
  • Дора Прангаджийска: Осиновеният търси произхода си, за да нареди пъзела в себе си
  • Поли Гергушева със специална фотосесия в осмия месец
  • Любимата кукла на дъщерята на Серина Уилямс, по която всички са полудели
  • Джъд Лоу е татко мечта! Разходи новородения си син с количка и слинг
  • Шоколад с призраци и още 4 страховити рецепти за предстоящия Хелоуин
  • 8 месеца изолация са достатъчни – на Джесика Алба ѝ е писнало от собственото ѝ семейство