Двойна радост за Кристен Уиг и годеникът й Ави Ротман - двамата са станали родители на близнаци чрез сурогатна майка по-рано тази година, съобщава ексклузивно Us Weekly.

Новината идва само един месец, след като актрисата намекна, че е станала майка в шоуто Saturday Night Live през май.

Кристен Уиг
Снимка: Getty Images

"Това е шоуто в Деня на майката и в Saturday Night Live е много специално време да отдадем почит към майките", каза тогава Уиг.

"За съжаление, вероятно както много от вас, аз не мога да бъда с майка си на този празник. Така че се надявам да е добре и бих искала да й кажа, че я обичам", допълни актрисата от филма "Позабременяла".

"Не знам дали наистина ценях майка си през първите 45 години от живота си. Но тази година се чувствам особено благодарен за съветите й и за нейната любов. Толкова съм благодарна за всички неща, на които ме научи, подготвяйки ме самата аз да бъда майка", сподели звездата от филма "Шаферки".

През август 2019 г. 46-годишната Уиг и 42-годишният Ротман потвърдиха, че са сгодени след 3-годишна връзка.

Преди това Уиг беше омъжена за друг актьор - Хейс Харгроув - от 2005 г. до 2009 г. Родената в Ню Йорк актриса по-късно започна да се среща с барабаниста на рок бандата The Strokes Фабрицио Морети през 2012 г., но се разделиха 18 месеца по-късно през юли 2013 г.

Ави Ротман
Снимка: Getty Images

"Вероятно никога няма да се омъжа [отново]; това не е нещо, което бих искал да направя пак", каза Уиг пред списание "Stella" през 2011 г. относно плановете й да мине под венчилото за втори път.