Не е необичайно звездите да искат да запазят личния си живот в тайна. Не е необичайно и да разбираме за важни случки в живота им, след като те са се случили. Ето кои знаменитости успяха успешно да скрият новината, че ще стават родители.

Иги Азалия

Снимка: Getty Images

Най-прясната звезда, която успя да опази бременността си в тайна до последно е австралийската рапърка Иги Азалия. Докато всички смятаха, че певицата не се появява на публични места заради пандемията, тя е криела интересна тайна, която обяви на 10 юни в Инстаграм „Имам син!“ Рапърката добавя, че е чакала точния момент, за да съобщи новината, но все не намирала. Иги не съобщава повече подробности като дата на раждането, име на бебето и кой е неговият баща.

Камерън Диас и Бенджи Мадън

Снимка: Getty Images

Камерън и Бенджи изненадаха феновете си на 3 януари 2020 г. с новината, че са станали родители. Никой преди това не предполагаше, че двамата очакват наследник. Информацията, която споделиха тогава беше оскъдна, но все пак издадоха името, което са избрали за своето момиченце. „Много сме щастливи, благословени и благодарни да започнем новото десетилетие с обявяването на раждането на нашата дъщеря - Рейдикс Мадън. Тя спечели сърцата ни и допълни семейството."


Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Снимка: Getty Images

Бивашата тенисистка и испанския певец посрещнаха на бял свят близнаците Луси и Николас през декември 2017 г. Новината беше истинска изненада за феновете на звездната двойка, защото никой не беше заподозрял, че Анна е бременна. Почти същото се случи и с третото им дете, което се роди в началото на тази година с разликата, че Анна беше изловена от папараци с наедряо коремче.

Кристиано Роналдо

Снимка: Getty Images

Никой не очакваше, че през лятото на 2017 година Кристиано ще стане татко отново – този път на близнаци. Още повече, че футболистът нямаше половинка до себе си. И до днес той не е коментирал коя е майката, но в публичното пространство се носят слухове, че децата са износени от сурогатна майка. Бебетата са момче и момиче и носят имената Матео и Мария. Малко след това ипроятелката му Джорджина Родригес обявява, че е бременна.

 Ева Мендес и Раян Гослинг

Снимка: Getty Images

Холивудската двойка не обича да споделя интимни подробности от личния си живот с публичността затова и с двете им деца те успяват да опазят тайната за бременността на Ева почти до края. Двамата имат две дъщери – Есмералда и Амада.

Меган Фокс и Браян Остин Грийн

Снимка: Getty Images

Меган не само пази в тайна третата си бременност, но и кой е бащата. Тогава тя е разделена със съпруга си Браян Остин грий, с когото почти стигат до развод. След няколко дни на нестихващи слухове става ясно, че всъщност бащата е Браян, с когото тя се събира по време на бременността. За съжаление, двамата са отложили неизбежното, защото през май тази година те се разделиха.

Бионсе и Джей Зи

Снимка: Getty Images

През 2011 година Бионсе обявява голямата новина по време на участието си на Наградите на МТВ. До този момени никой не предполагаше, че гласовитата американка очаква бебе. По това време тя вече е в пети месец от бременността.

Адел и Саймън Конеки

Снимка: Getty Images


Когато през 2012 година Адел минава по червения килим на наградите Брит никой не предполага, че тя вече е бременна. Новината став ясна еда два месеца преди да роди сина си Анджело.