Актьорите Браян Остин Грийн и Меган Фокс се разделят след близо 10 години брак. Новината беше потвърдена от 46-годишния Браян в епизод от неговия подкаст „С Браян Остин Грийн“. Причината той да коментира връзката и брака си с Меган са снимки, които бяха разпространени миналата седмица. На тях Фокс е с друг мъж – рапърът Machine Gun Kelly.

Актьотър от „Бевърли Хилс 90210“ разкрива, че започнал да чувства дистанция между него и съпругата му в края на миналата година, когато тя напуска страната за снимките на филма „Midnight in the Switchgrass“ с 30-годишния рапър. Нещата между двойката не са се применили много, след като Меган се връща у дома след снимките, обяснява още Браян. Той дал на съпругата си няколко седмици „да се възстанови и да се върне към нормалния начин на живот“, преди да подеме разговора за техния брак.

Снимка: Getty Images

Тя каза „Осъзнах, че се чувствам много повече себе си, докато бях извън страната, работейки сама и харесвах себе си повече тогава и мисля, че е нещото, което си струва да опитам.“ Бях шокиран и разстроен, но не мога да й се сърдя, защото тя не е искала да се чувства по този начин. Това не беше нейн избор, това беше начинът, по който се чувстваше тя. Поговорихме за това и решихме да се разделим за малко... и така стана.“

Актьорът сподели и думи на признателност и любов към Меган „Ние имахме невероятна връзка и аз винаги ще я обичам и знам, че и тя винаги ще ме обича.

Двамата имат трима сина – Джърни Ривър (3 г.), Боди Рансън (6) и Ноа Шанън (7).

Според Грийн раздялата им няма нищо общо с „изневяра“. Според него съпругата му и рапъра Machine Gun Kelly са само приятели на този етап. Това не е първият път, в който двойката се разделя, така че актьорът не изключва възможността двамата да се съберат отново.

Фокс и Грийн се запознават през 2004 година, когато Меган е само на 18, след 2 години се сгодяват. През 2009 година рзвалят годежа и за кратко са разделени, но през 2010 година си казват ДА.

Не толкова приятелски и гладко се случва раздялата между друга известна двойка в холивудските среди. Актрисата Джейми Кинг също се разделя със съпруга. Тя е подала молба за развод с режисьора Кайл Нюман след 13 години заедно. Според списание „Пийпъл“ 41-годишната актриса е поискала ограничителна заповед срещу съпруга си заради домашно насилие.

Снимка: Getty Images

Съдия е издал временна такава, според която Нюман няма право да се приближава до нея на повее от 100 ярда до изслушването на 8 юни. Ограничителната заповед е издадена най-вече заради двете им деца Джеймс (6 г.) и Лео (4 г.), като за момента посещенията при тях на бащата са отказани.

Джейми и Кайл се женят през 2007 година. Срещат се две години преди това по време на снимките на филма „Fanboys”, който Нюман режисира. Връзката им започва 6 месеца след края на снимките.