В американското токшоу „The Talk“ актрисата Меган Фокс сподели, че 6-годишният ѝ син Ноа има силно влечение към модата, рисува свои дизайни за дрехи, дава ѝ съвети за облеклото и сам решава какво иска да носи. Момчето понякога избира да облича рокли и ходи така дори на училище.

„Понякога се обича сам и в някои случаи избира рокля, каза Меган. Пращаме го в много либерално хипи училище, но дори там момчетата му казват, че не трябва да облича рокли и че мъжете не носят розово.“

Миналата година актрисата сподели снимки, на които е облечена като ученичка от „Хогуортс“, а до нея са синовете ѝ – Джърни на 3, Ноа на 6 и Боди на 5 г. На снимките се вижда, че Ноа е облечен в пола.

Заради тези нападки, Меган Фокс насърчава сина си да продължава да се облича както му харесва и да не се срамува от изборите си. Актрисата учи Ноа да е уверен в себе си и в начините на изразяване.

Снимка: Getty Images

На същото мнение е и съпругът на актрисата Браян Остин Грийн, който преди известно време заяви, че не вижда нищо притеснително в това най-големият му син да се облича в типично женски дрехи. „Това си е неговият живот и неговите дрехи. Той е на възраст, в която трябва да се забавлява. Не пречи на никого, като носи рокля. Ако иска да се облича така, нека.