Откакто стана майка през декември 2019 г., Камерън Диас никъде и по никакъв повод не е говорила за това как се чувства като родител. За първи път актрисата проговори за новия етап от живота си в живо включане в Инстаграм, говорейки с нейната добра приятелка Катрин Пауър, което е и изпълнителен директор на Who What Wear. В разговора Камерън описва майчинството като „най-доброто нещо на света“.

47-годишната актриса от „Маската“ и 40-годишният музикант Бенджи Мадън станаха родители на момиченце на име Рейдикс Мадън в края на декември и оповестиха новината в началото на тази година. Диас споделя, че се наслаждава на всеки момент от новия етап в нейния живот.

„Харесва ми да съм майка. Това е най-най-най-добрата част от моят живот. Благодарна съм и много щастлива, това е най-доброто нещо на света. Голяма щастливка съм, че това ми се слъчва с Бендж.“

В разговора 47-годишната холивудска звезда обяснява, че рокерът Мадън е „страхотен баща“ и тя е щастливка, защото той много й помага – особено в края на деня, когато тя има нужда от време само за себе си. И в случай, че се питате дали актриса от подобен ранг чисти и готви, отговорът е да!

„Или чистя и готвя, или се грижа за бебето си – или обикновено всичко едновременно“, споделя още Камерън.

След като изкъпят бебето, Бенджи го приспива и тогава идва почивката за актрисата.

„Той е невероятен. Той я приспива, а аз отивам в кухнята, сипвам си чаша хубаво вино и започвам да готвя.“

Звездата от „Ангелите на Чарли“ признава и че мерките, предприети за предотвратяване разпространението на коровавируса не са имали голямо отражение върну начина й на живот, защото тя така или иначе води „живот под карантина“, откакто дъщеря й е родена.

„По един или друг начин аз водя живот под карантина, защото имам 3-месечно бебе. Така че животът ми е спокоен в последните няколко месеца. Но преди това можех да се виждам с приятели през цялото време. Сега просто не виждам никого. Но това е хубаво – харесва ми да съм си у дома със съпруга си и да готвя“, допълва Диас.