Бионсе е в напреднал етап на преговори с „Дисни“ за подписването на договор за 100 милиона долара за 3 големи проекта, съобщава английският „Сън“. Певицата ще участва в саундтрака към филма „Черната пантера 2“, чиято премиера се очаква да е през следващата година, както и в още два блокбъстъра.

Новината за догорова идва, след като 38-годишната изпълнителка на „Crazy In Love” и „Single Ladies” участва в римейка на „Цар Лъв“ през 2019 година, озвучавайки лъвчето Нала.

Бионсе и дъщеря й Блу Айви на премиерата на "Цар Лъв" през 2019 г.
Снимка: Getty Images

Източник на изданието посочва: „Бионсе е важна за „Дисни“ и се вписа много добре в бранда. Тя работи по няколко проекта за тях и сега те искат да я ангажират за още няколко.“

Като част от сделката за 100 милиона долара компанията иска да ангажира певицата да озвучи и няколко документални филма, които ще се излъчат по „Дисни Плюс“. Прегоровите в момента продължават, но са на етап изясняване на дребни детайли.

Първото сътрудничество между американската изпълнителка и „Дисни“ е през 2007 година, когато Бионсе изиграва Алиса от „Алиса в страната на чудесата“ в поредица на компанията. От тогава тя участва в още няколко проекта с развлекателния конгломерат, включително и работи по първата част на „Черната пантера“.