Вчера стана ясно, че дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин и актьорът Крис Прат са станали родители. Новината обаче беше потвърдена от брака на Катрин. Днес официално потвърждение получаваме от самите родители, които като бонус споделят и ръчичката на бебето.

Най-новият член в семейството на Арни е момиченце и се казва Лайла Мария Шварценегер Прат.

„Изключително сме развълнувани да обявим раждането на дъщеря ни Лайла Мария Шварценегер Прат“, гласи публикация, споделена и от двамата родители, „Не бихме могли да бъдем по-щастливи и се чувстваме изклчително благословени! С любов, Катерин и Крис.“

Второто име на бебето е взаимствано от майката на Катрин – Мария Швайвър, която коментира публикацията на дъщеря си „Много съм щастлива за вас, Лайла Мария е благословена да ви има и двамата за родители. Ти ще бъдеш невероятна майка, каквато вече си.“

Това е първо дете за дъщерята на Шварценегер, докато актьорът Крис вече има 7-годишен син с бившата си жена – актрисата Ана Фарис.

Крис и Катрин се сгодиха през януари 2019-а, само половин година след началото на връзката си. Ожениха се в средата на миналата година.