Дъщерята на легендарния екшън актьор Арнолд Шварценегер – Катрин и съпругът й Крис Прат са станали родители. Новината е потвърдена ексклузивно от брата на Катрин – 26-годишния Патрик Шварценегер, който тъкмо пазарувал в магазин в Санта Барбара, Калифорния, и коментирал:

 „Те се справят страхотно – взех й малък подарък“, е заявил 26-годишния актьор, който в този момент носел подарък с розова панделка.

Патрик не е разкрил нищо повече като дата на раждане и пол на бебето. Затова пък щастливите баба и дядо – 64-годишната Мария Шрайвър и 73-годишният Арнолд Шварценегер са били забелязани да посещават дома на дъщеря си в петък, съобщава „Дейли Мейл“.

Катрин със семейството си - отлято надясно - сестра й Кристина, баща й Арни, брат й Патрик, майка й Мария Шрайвър.
Снимка: Getty Images

Именно бабата Мария загатна за бременността на дъщеря си на 1 май, разговаряйки на живо в Инстаграм с Крис Прат и отбелязвайки, че скоро към семейството ще се присъедини още един красив член.

Само няколко дни по-късно Катрин беше забелязана да разхожда кучето си, а коремът й видимо издаваше бременността й.

Това е първо дете за дъщерята на Шварценегер, докато актьорът Крис вече има 7-годишен син с бившата си жена – актрисата Ана Фарис.

Крис и Катрин се сгодиха през януари 2019-а, само половин година след началото на връзката си. Ожениха се в средата на миналата година.