Катрин Шварценегер по принцип рядко говори за бременността си и не обича да споделя подробности, но тази седмица наруши мълчанието и даде онлайн интервю за д-р Зелана Монтмини в Инстаграм. Тя заяви, че е благодарна да има мъж като Крис Прат до себе си.

“Има възможност да живея много близо до семейството си и те много ми помагат”, каза тя в интервюто. “Имам и невероятен съпруг. Страхотно е да е с мен у дома. Той напълно разбира нуждата ми да дезинфекцира всичко и винаги да носи маска, когато е около мен.”

Снимка: Getty Images

30-годишната Катрин Шварценегер, която е дъщеря на известния американски актьор Арнолд Шварценегер, трябва да роди в началото на есента. Това ще ѝ е първото дете.

Въпреки подкрепата, която получава от семейството си, Катрин се притеснява и продължава да се обучава всеки ден за всичко, което трябва да знае за раждането и това какво е да си майка. Тя сподели, че участва в различни онлайн групи, в които обменя информация с други бъдещи и настоящи майки.

Снимка: Getty Images

За късмет съпругът ѝ вече има натрупан опит. Звездата от “Джурасик свят” и “Пазители на галактиката” е баща н 6-годишно момче от брака си с Ана Фарис. Малкият Джак има много добри отношения с новата съпруга на баща си и двамата постоянно са заедно. Той с нетърпение очаква да стане батко на братче или сестриче.