10 месеца след като сключиха брак с малка церемония в Калифорния, актьорът от “Джурасик свят” Крис Прат и съпругата му Катрин Шварценегер очакват първото си дете заедно.

Това ще е второто дете за Прат, който вече има 7-годишен сън от предишния си брак с актрисата Ана Фарис, но ще е първото раждане за 30-годишната писателка Катрин Шварценегер.

Снимка: Getty Images

Въпреки че 2020 г. ще остане в историята като годината на коронавируса, за Катрин тя е е много значима и по други причини. Младата жена не само ще направи бившия губернатор на Калифорния и звезда от поредицата “Терминатор” дядо, но и книгата ѝ “Дарът на прошката” влезе в списъка на бестселърите в САЩ. Книгата е сборник с разкази за хора, които са успели да превъзмогнат това, което изглежда непростимо и са открили колко по-хубаво е, когато можеш да оставиш неприятните неща зад себе си и да дадеш прошка.

Крис Прат и Катрин Шварценегер започнаха да излизат заедно през 2018 г. Двамата прекарват много време с Джк, сина на Крис, за да бъде той неделима част от връзката им. Сега тази връзка ще стане дори още по здрава, след като Джак ще има братче или сестриче.

Според източхици на PEOPLE именно това, че Крис е баща и има толкова добри отношения със сина си е било една от причините Катрин да се влюби в него.