Аманда Сейфрид, която участва в екранизацията на мюзикъла „Клетниците“, но е най-известна с ролята си в мюзикъла „Mamma Mia!“, отново стана майка. Актрисата, която вече има една дъщеря, се сдоби и със син.

Снимка: Getty Images

Аманда избра да обяви новината чрез профилите в социалните медии на две благотворителни организации – Международната мрежа за сътрудничество, подкрепа и помощ (INARA) и Деца на войната САЩ:

Двете страници публикуваха снимка на бебето и посланието на родителите: „След раждането на дъщеря ни преди 3 години, целта да помогнем на децата, пострадали от войните, стана движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни работата за INARA и Деца на войната се превърна в наша пътеводна звезда.“

Снимка: Getty Images

Аманда и съпругът ѝ Томас Садоски прекараха по-голямата част от тази година във ферма в северната част на щата Ню Йорк.

Миналия месец Аманда Сейфрид сподели, че времето в изолация всъщност е било много приятно. Заедно с тях е била и майката на Аманда, която им е помагала с отглеждането на дъщеря им.

Снимка: Getty Images

Аманда разкри и по какъв начин се е променил животът ѝ, след като е станала майка: „Вече нямам извинения да съм мързелива по отношение на това коя съм и коя искам да бъда. Осъзнах също така, че има някои неща в моето възпитание, които не искам да повтарям, когато отглеждам дъщеря си.“