27-годишната актриса, която срази Холивуд с таланта и винаги добрия си избор на продукции („Мама мия”, „Клетниците”, „Пиши на Жулиета”) ще бъде на корицата на американския Elle през август.

Красавицата, която попада в предните места на няколко от класациите на People - за „Най-красива звезда”, „Най-красива, без значение от възрастта” и „Най-красива без грим”, тази година ни изненадва с ролята си на Линда Лавлейс във филма „Lovelace”. Това е биографична кинолента, в която се разказва за живота на Линда Борман, по-известна като Лавлейс. Става дума за това как съпругът й и нейн продуцент я принуждава да бъде част от порноиндустрията. Подложена на какви ли не злоупотреби, в един момент тя успява да поеме контрол над живота си и разкрива грозната истина пред обществото.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В интервюто си за американското списание, Аманда коментира сексуалното привличане във връзките: „Към всеки, с когото съм била, съм изпитала сексуално влечение веднага. Това желание не може да се увеличи с времето. Вагината ти няма да поиска някой, само защото той се навърта около нея.”

Русата красавица признава, че и в момента има обект, който я кара да усеща пърхащите пеперуди в стомаха си: „Това е някой, който няма нищо общо с индустрията. Познавам го, откакто беше на 16. Представям си го като баща на децата ми непрекъснато. Но засега това е фантазия.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво накарало Аманда да приеме ролята на Линда Лавлейс?

„Четох сценария и си казах: „Уау, това е най-рискованото нещо, което се случва в Холивуд в момента.” Първо си мислех, че това може да съсипе кариерата ми. Но в същото време чух глас: „Това е моят шанс да им покажа, да покажа на индустрията коя съм и да ме запомнят.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos