Преди около 4 месеца в интернет плъзна слух, че съпругата на британския актьор Джъд Лоу е бременна. Двамата бяха забелязани да пазаруват в магазин за бебешки дрешки, а Филипа Коан, съпругата на актьора, изглеждаше забременяла. Тази седмица актьорът потвърди не само бременността на съпругата си, а и новината, че шестият му наследник вече се е появил на бял свят.

47-годишният актьор участва в предаването на Джими Фалън и потвърди пред водещия, че семейството му се е увеличило през месеците, в които той и съпругата му бяха изолирани заради пандемията от COVID-19.

На въпроса как е изкарал карантината, Джъд Лоу отговори: „Работих в градината. А, да, също така ми се роди и бебе. Така че с това се занимавах.“

Снимка: Getty Images

Вирусът е дал повече време на мъжa да бъде до съпругата си в последните месеци от бременността ѝ, тъй като актьорът трябваше да започне работата по филма „Фантастични животни 3“, в който играе една от главните роли – на могъщия магьосник Албус Дъмбълдор, познат на почитателите на романите за Хари Потър.

Джъд Лоу и Филипа се ожениха на тайна церемония през май миналата година. Това е първото им дете заедно, но е шестото на актьора, който вече трябва да е натрупал опит като баща.

Снимка: Getty Images

Джъд Лоу има три деца от бившата си съпруга Сейди Фрост, дъщеря от модела Саманта Бърк и друга от певицата Кетрин Хардинг. През януари, след като беше попитан дали иска да има още деца, актьорът от сериала „Младият папа“ заяви: „Имам късмета да съм във връзка с жена, в която съм лудо влюбен, така че перспективата да имам още едно дете може само да ме радва.“