Певицата Рита Ора изглежда има нов мъж в живота си. Във вторник беше забелязана на Британските модни награди ръка за ръка със сина на популярния актьор Джъд Лоу. Двамата не са опитвали да прикриват близостта между себе си и след модното шоу са отишли заедно на партито на певицата Риана в Лондон.

Снимка: profimedia.bg

Не е ясно кога е пламнала искрата между 29-годишната Рита и 23-годишният Рафърти, но двамата най-вероятно са се запознали по време на снимките на предстоящата екранизация на класиката „Оливър Туист”. Филмът е планиран за 2020 година и ще пренесе историята на обичания роман на Чарлз Дикенс в наше време.

Снимка: profimedia.bg

Рафърти не е първият син на известни родители, с когото певицата излиза. Преди да започне да излиза с предишното си гадже Андрю Гарфийлд, певицата имаше връзка с Бруклин – син на Дейвид и Виктория Бекъм. През 2011 г. пък имаше връзка с Робърт Кардашиян.

Роб Кардашиян и Рита Ора дори татуираха имената си на ръцете
Снимка: profimedia.bg

Изпълнителката на „Anywhere” е известна с това, че често сменя партньорите си. В дългия списък с бивши гаджета на Рита влиза и изпълнителя Бруно Марс, с когото бяха заедно от 2009 г. до 2010 г. А според слуховете певицата е имала краткотрайни връзки още с Люис Хамилтън, Джъстин Бийбър, Дрейк и Джей Зи.

Рафърти Лоу като по-млад с баща си Джъд Лоу
Снимка: Getty Images

Имаме съвсем малко информация за досегашните връзки на Рафърти Лоу, тъй като британският модел е много потаен. Той дори призна, че има две регистрации в Инстаграм – една публична и една за приятелите му.