Певецът Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн са станали родители за първи път. Новината беше съобщена от самия изпълнител в Инстаграм. Бебето е момиченце и носи уникалното име Лайра Антарктика Сийборн Шийрън. 29-годишният британски изпълнител сподели снимка на цветно одеяло, върху което са сложени бебешки чорапи, а към снимката написа:

„Здравейте! Едно бързо съобщение от мен, защото имам важни лични новини да споделям с вас... Миналата седмица, с помощта на невероятния медицински екип, Чери роди красива и здрава дъщеря – Лайра Антарктика Сийборн Шийрън. Влюбени сме в нея. Майката и бебето са добре и са много щастливи. Надявам се, че ще уважите нашето лично пространство в този м омент. Пращам ви любов и ще се видим, когато дойде време да се завърна, Ед.“

Ед и Чери се ожениха през януари 2019 година. Шийрън потвърждава новината за сватбата чак прз юли месец по време на интервю, чрез коеот промотира новия си албум. За двойката се знае, че не обичат да споделят подробности от личния си живот, затова за него не се знае много. Спекулациите, че британската звезда ще става баща започнаха през март месец тази година, когато съпругата му беше заснета от папараци с бременно коремче.

Новината за бременноста дойде, след като Ед обяви в края на миналата година, че е решил да се оттегли от музикалната си кариера, за да се съсредоточи върху пътуванията и личния си живот.