Ед Шийрън и съпругата му Чери Сийборн очакват първото си дете, съобщават източник пред "Сън".

Източникът твърди, че за 29-годишният изпълнител и 27-годишната му съпруга, е въпрос на седмици да станат родители, след като бременността на Чери е преминала "тихо" по време на карантината заради пандемията от COVID-19.

"Ед и Чери са на Луната. Те са много развълнувани", казва източникът пред британския таблоид за двамата, които се запознават за първи път в училище.

"Карантината беше перфектно извинение да не излизат на публични места и да не говорят прекалено много за това, но моментът наближава и вълнението нараства, така че двамата започнаха да разказват на приятелите и семейството си", допълва източникът.

"Те правят последни приготовления вкъщи, като бебето се очаква да се появи на бял свят по-късно това лято. Щастливи са, а семействата им са доволни от тях и нямат търпение да посрещнат новия член на фамилията", казва източникът.

Новината идват, след като Ед обяви в края на миналата година, че е решил да се оттегли от музикалната си кариера, за да се съсредоточи върху пътуванията и личния си живот.

Носителят на "Грами" и Чери се ожениха през януари 2019 г. на частна церемония, на която присъстваха само 40 близки приятели и семействата на младоженците.