Певицата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум станаха родители на дъщеричка, която кръстиха Дейзи Дав. Двамата известни родители избраха да обявят щастливата новина чрез профила на УНИЦЕФ в Инстаграм. И Пери, и Блум са посланици на добра воля за организацията. В социалната мрежа те споделиха черно-бяла снимка, на която се виждат ръцете и на тримата – на малката Дейзи Дав и на Орландо и Кейти.

„Изпълнени сме с любов и учудване от лекото раждане на нашата дъщеря“, пишат щастливите родителите в публикацията на УНИЦЕФ, която малко по-късно беше споделена и в профила на 43-годишния актьор.

Макар че двамата не разкриват почти никакви подробности като време, тегло, ръст и място на раждане на малката госпожица, посочват, че са благословени със „спокойно“ раждане – нещо, което не всеки има шанса да изживее.

„Знаем, че сме щастливци, защото не всеки може да изпита подобно спокойно изживяване каквото беше нашето. Общностите по света все още изпитват недостиг на здравни работници и на всеки единадесет секунди бременна жена или новородено умира, най-вече от предотвратими причини. Заради COVID-19 много повече животи на новородени са изложени на риск поради засилената липса на достъп до вода, сапун, ваксини и лекарства, които предотвратяват заболявания. Като родители на новородено, това съкрушава сърцата ни, тъй като ние сме съпричастни с борбата на всички родители сега повече от всякога.“

Новият член в семейството е първо общо дете за 35-годишната изпълнителка и 43-годишния актьор. Двамата се сгодиха през февруари 2019 година, след като се срещаха цели 3 години. Орландо Блум има и 9-годишен син Флин с бившата си съпруга моделът Миранда Кер.

Кейти Пери разкри, че е бременна през март тази година чрез видеото към песента си „Never worn White”, в което показа бременното си коремче.

Честито на Кейти и Орландо! Пожелаваме им незабравими мигове с малкото им съкровище!