Звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър и половинката й – музикантът Джо Джонас, са станали родители на момиченце. Новината беше потвърдена от представител на двойката пред списание „Пийпъл“.

„Софи Търнър и Джо Джонас са щастливи да обявят раждането на детето си“, се казва в официалното изявление.

Според сайта TMZ.com, който първи обяви новината, 24-годишната актриса и 30-годишният певец са посрещнали на бял свят момиченце, което е получило името Уила. Бебето се е родило на 22 юли, сряда, в болница в Лос Анджелис.

„Софи и Джо вече са обсебени от бебето и не могат да му се нарадват“, споделя източник пред „Ентъртейнмънт Тунайт“. „Двойката се наслаждава на този специален момент и споделя новините само със семейството и приятелите си.“

Търнър и Джонас се ожениха по време на тайна церемония през май 2019 година. Два месеца по-късно двамата си казаха „ДА“ на по-голямо тържество във Франция.

За бременността на Софи се разбра през февруари. Звездната двойка беше предпазлива по отношение на здравето си, но все пак през последните месеци 24-годишната звезда от „Игра на тронове“ беше забелязана много пъти да се разхожда в квартала си в Лос Анджелис.