Актрисата, нашумяла с участието си в суперуспешния сериал „Игра на тронове“ Софи Търнър и съпругът й, музикантът Джо Джонас, са в очакване на първото си дете. Двамата официално не са потвърдили новината, но много светски издания отвъд океана вече я тиражират усилено. Първи радостната вест съобщиха от JustJared, след което източници, близки до звездната двойка са заявили:

„Двамата са потайни, но техните приятели и семейства са супер развълнувани за тях.“

Поради тази причина в последно време тоалетите на 23-годишната Софи са подбрани така че да се нагодят към промените, които настъпват в тялото й. Последната публична поява на Търнър и Джонас беше на 30 януари, когато двамата са заснети заедно в Лондон.

Новината за бременността на звездата от „Игра на тронове“ идва по-малко от година след сватбата, която се състоя миналия май в Лас Вегас. По-късно през 2019 година двамата направиха и тържество за близки приятели и роднини във Франция.

Снимка: Getty Images

През март 2019 година Софи споделя пред списание Rolling Stone, че никога не е очаквала да се омъжи толкова рано, докато не срещнала Джонас. Това се случило, когато тя е само на 21, а година по-късно двамата се сгодяват.

„Подготвях себе си, че ще бъда сама до края на живота си. Мисля, че веднъж намериш ли правилния човек, просто знаеш.“