32-годишната манекенка Ашли Греъм стана майка на момченце. Тя обяви новината в Twitter с кратък пост. "В 18:00 в събота животът ни се промени към по-добро. Благодаря на всички за вашата любов и подкрепа през цялото това невероятно време", написа тя.

Телевизионната водеща и съпругът й разкриха, че очакват дете на деветата годишнина от сватбата си през август. В кратко видео те анонсираха новината така:

"Преди девет години, на този ден се ожених за любовта на живота си. Днес ние се чувстваме благословени, благодарни и развълнувани да празнуваме факта, че нашето семейство пораства. Животът е на път да стане още по-добър.“ 
Пола на бебето пък Греъм разкри в "Шоуто на Елън Дегенерес" през ноември.

"Супер! Аз ще бъда мама на момче! ”- хвърли тя към домакина.

През цялата си бременност Ашли споделяше свои снимки в социалните мрежи.

Тя стана и корица на януарския брой на Vogue, където беше представена като "моделът, който променя индустрията". 

Пухкавата брюнетка винаги е демоинстрирала, че се чувства добре в тялото си, независимо колко килограма е. През 2018 тя направи фотосесия за Vogue, в която показа пищни форми в ролята на пастирка и фермерка, връщайки се в родната си Небраска. Греъм основа и фондация ALDA - група модели, които вярват в това, че красотата не зависи от цвят на кожата или килограми. Самата тя често е споделяла, че стотици жени й пишат с благодарност за това, че ги е вдъхновила да не крият телата си и да не се срамуват от килограмите си.