Актьорът Чанинг Тейтъм упорито продължава работата си по своя нов филм "Кучето". Предстоящите 8 седмици с действия по продукцията той сравни с яздене на бик. Освен че е режисьор, Тейтъм играе и главната роля във филма. Неговият творчески партньор Рийд Каролин е написал сценария. 

"Беше лудо пътуване. А ние едва сега започнахме. И ако оцелеем в останалото, това ще бъде една от най-безумните истории, в които някога съм участвал. А аз съм бил част от някои доста луди в този мой живот. Тази снимка е от първия ден на снимките на първия филм, който заедно с моя партньор Рийд режисираме. Това е нашата история. Отне ни две години, за да стигнем до стартовата линия. Следващите осем седмици ще бъдат все едно да яздиш бик с абсурдна скорост. Бог да бъде с нас!", написа актьора в Инстаграма си.

Филмът е комедия, която разказва за пътуването на бившия рейнджър Бригс (Татъм) и белгийската овчарка Лулу.

Докато се надпреварват по Тихоокеанското крайбрежие с надеждата, че ще стигнат навреме за  погребението на колега войник, се побъркат взаимно и се сблъскват с различни препятствия. През това пътуване нищо не е ясно, освен едно - и двамата няа да се предадат.

Очаква се филмът да бъде пуснат в САЩ на Свети Валентин през 2021 г. Историята е вдъхновена от кучето, което самият Тейтъм има и с което се разделя преди години. 

Съвсем скоро секси таткото издаде и детска книжка.

Главната героиня в нея се казва Ела и също като дъщеря му Евйъри обожава блестящи неща.