Славата има и лоши страни и една от тях са обсебените от знаменитостите хора. Актьорът от „Професия стриптийзьор“ Чанинг Тейтъм изпита това на свой гръб, след като непозната жена проникна в една от къщите му и живя там 10 дни, без никой да разбере.

Жената е била открита в края на миналия месец от чистачката на Тейтъм, която е повикала полиция и натрапницата е била задържана. Тя обаче до последно е твърдяла, че не е нарушила никакви закони и е влязла в дома на актьора по негова покана. Жената била убедена, че двамата се познават от повече от 10 години и че актьорът я следял и я шпионирал.

Това всъщност не е първия сблъсък на Чанинг Тейтъм с обсебената му фенка. Няколко пъти преди това тя се е появявала в дома му и е искала да се срещне с него. За да предпази семейството и дъщеря си, Тейтъм издействал ограничителна заповед. Обсебената жена няма право да се приближава до актьора, бившата му съпруга, дъщеря му Евърли и двама от асистентите му.

Снимка: Getty Images

Заради много популярния сред женската аудитория филм „Професия стриптийзьор“ (и не толкова успешното му продължение), Тейтъм, който някога действително е работил като стриптийзьор, често пъти е „нападан“ от фенки, но за щастие без сериозна опасност за него. Жените най-често го молят да поздрави приятелките им по телефона.