Инфлуенсърът и риалити звезда Джулиана Гани знае как да се радва на живота през лятото. В момента тя е в Сен Тропе с любимия си Теодор Гецов. И признава, че за първи път е точно на това място, иначе и друг път е пръскала сексапил на Френската Ривиера.

Ровейки краката си в пясъка, Джулиана с удоволствие разказва за умението на тамошните домакини, които знаят как да направят престоя на гостите си уникален и незабравим.

Снимка: Личен архив

Джулиана, къде те откриваме?

В Сен Тропе съм, на един от най-яките плажове в света, който попада в класацията Топ 12 на Френската Ривиера. И най-готиното е, че с Теодор сме тук в техния Топ сезон, защото юли и август са най-силните им месеци и наистина има хора от цял свят.

Снимка: Личен архив

Как се чувстваш?

За цялата атмосфера тук много допринасят самите ресторанти и плажовете. Всичко е предимно в „бохо” стил – плетени наметки, палми, пръчки, които са  смесени с борова гора... Все едно съм в Мексико, понеже там съм ходила в Тулум и имам впечатления. По принцип много пътувам, била съм на много острови, но в Сен Тропе наистина се чувствам сякаш съм на някоя от тези далечни дестинации. На Френската Ривиера съм била няколко пъти, но специално в Сен Тропе, понеже е по-отдалечено от другите градчета, съм за първи път.

Снимка: Личен архив

С какво толкова те впечатляват ресторантите и плажовете?

Бяхме в един, който е много тузарски, казва се „Cipriani” и се води „Ресторантът на звездите”. В него са били Джордж Буш, Сандра Бълок, Чарлийз Терон... Стените му са изпъстрени със снимки с техни автографи. Същият ресторант го има и в Ню Йорк. Беше ми много интересно защо всички известни личности отсядат именно в него! Разбрах, че е така, защото е заведение с голяма класа! Имам чувство, че всички сервитьори са избирани с конкурс – говорят много езици, облечени са прекалено официално, всички маси са с прекрасни покривки, яденето е гурме порции, а не огромни, че да се натъпчеш като прасе. Наистина е направено така, че да усетиш стила и класата на французите. Главният готвач със сигурност има „Мишлен” звезда.

Снимка: Личен архив

Бяхме също и в ресторантите „L^opera” и „Maison Revka Paris”. Другото, което ми харесва на тази почивка, е, че например отиваш в 20.00 часа на ресторант, където спокойно си хапваш и пийваш и изведнъж към 22.00 часа хората започват да денсят, качват се върху масите, излизат танцьори и става парти. Така че не е нужно специално да ходиш на дискотека, дискотеката е в ресторанта. Плащаш си определен вход и получаваш две в едно (усмихва се). И на плажа е така. Плащаш вход - 120 евро и както си почиваш или си във водата, изведнъж започва яко парти – двама диджеи пускат музика, отвсякъде излизат танцьори, започват да кадят с кандила, имат цяла програма, която продължава към два часа и половина.

Снимка: Личен архив

Била съм на Сейшелите, на Бали, в Тайланд, Мексико, Филипините – много съм обикаляла по света, обаче ей така това, както спокойно си вечеряш или плажуваш, и изведнъж да стане парти, го има на малко места. В Сен Тропе много умеят да предразполагат хората, знаят как да им вземат парите (смее се)!

Снимка: Личен архив

Какво обичаш да си хапваш и какви напитки предпочиташ?

Не съм много по алкохола, вечер пия по една чаша бяло вино или розе. Всеки ресторант си има своя специфика и съответно ни препоръчват какво вино да пием, като в случая предпочитам да е френско. Относно коктейлите, скоро с Теодор бяхме в Куба, където се научих да пия „Куба Либре”, „Мама Хуана” и „Пина колада”. Не съм и от най-хапващите дами, разбира се, ям салати, както и различни видове риба, и октоподи, въобще морски дарове, защото ги приготвят много добре, изобщо не са жилави, а направо се топят в устата. Не съм опитала нито един десерт, нито един сладолед. Все още държа фронта и не хапвам сладко, освен плодове. Все пак трябва да изглеждам добре на плажа, затова на нито едно изкушение не съм се подала (смее се)!

Снимка: Личен архив

Ех, тази твоя суета! Но си хубава, нали?

Старая се да поддържам ниво и съчетавам шапката с очилата, банския с кърпата и въпреки, че отивам на плаж, е малко като за модно ревю облеклото ми (усмихва се).

Снимка: Личен архив

С обувки с токчета ли ходиш на плажа?

А-а-а – не! Дори, докато си говорим, ровя крака в пясъка – друго си е да усетиш природата с кожата си! Дори много пъти и боси се прибираме в хотела с Теодор.

Снимка: Личен архив

С Теодор сами ли сте на тази почивка или с децата и с приятели?

Кай още няма паспорт, а Давид го водим на нашето море. Скоро с него бях във Влас, а предстои да ходим и в Созопол. Досега не съм била с децата в чужбина, тъй като се притеснявам как ще пътуват със самолет, защото са малки още. Все си казвам: „Как ще се чувстват? Ще има ли някаква драма? Ще плачат ли много?...” Защото летенето със самолет би било нещо съвсем ново за тях.

Все пак почивката е почивка, за да не носиш „багаж” със себе си, нали?

И аз така мислех, но като сме с тях на почивка в България, само багажът ни е повече – пюрета за Кай, шишета, биберони, гърне за Давид, много дрехи и за двамата... Иначе е много весело с децата, защото те се изморяват от плажа и после си спинкат. Рано заспиват и няма как да ги оставя вечер, за да ходя на парти! Така че многото багаж е единственият минус, когато сме с децата.

В какво намираш красота и спокойствие през лятната почивка?

Аз съм за почивките на море, а и съм зодия Риби! Много обичам водата и морския бриз, защото не само че ми носят успокоение, но в същото време ми създават и романтика. Лятото е моментът за хубави емоции, както и да си по-малко ангажиран, да излизаш с приятели, да ходиш на партита, да си правиш много снимки и селфита, не само заради Инстаграм, а защото после може да си ги сложиш в албум и да ги пазиш за спомен.

Тази година няколко пъти се качвах и на яхта – в Дубай, в Сицилия... На рождения ден на Теодор също бяхме на яхта на Черноморието ни, във Влас. И е много приятно – пийваме си, говорим си...

Въобще аз свързвам лятото с море. Много хора искат да избягат от жегите и да отидат на планина, но за мен тя е място за почивка повече през есента и зимата. Друго си е да си на море и край палми (усмихва се)!

Щастлива и влюбена ли си?

Да не урочасам нещата, но – да, няма какво повече да иска човек! Имам две деца, в разцвета на годините съм – станах на 32, както и с много добър и любящ мъж до себе си, а и през две седмици ходя на почивки. Какво още да искам?