„Не е навик… Не е свикване, а е страст. Всеки път, щом погледна в очите ти, и се побърквам... Само ти го можеш“ – написа Джулиана Гани в Инстаграм по адрес на своя приятел Теодор Гецов, а един от коментарите под снимката е „Бебе номер 3 идва“.

„Мис Силикон“ 2013 роди второто си дете – Кай, в средата на януари.

„Направихме бебето в Египет, но не съм сигурна дали беше на спалнята. Давид пък (синът й от брака й с фитнес инструктора Илиян Найденов – бел.ред.) е заченат на Бали. На почивка най-лесно стават нещата. Има слънце, вода и човек се отпуска. Детето е планирано“ – сподели Гани в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през септември.

Миналата седмица Гани направи погача за навършилото 40 дни бебе.

На 21 януари родената в Пловдив Джулиана, която е с ливански корени, имаше друг повод за празнуване – тя навърши 32 години.

Теодор Гецов е полицай, който работи във Велико Търновo и често пътува до София. Той прави първата стъпка към Джулиана, въпреки че по това време е бил в дълга връзка.

„Беше любов от пръв поглед. Визията й бе като на богиня, забелязах, че и тя ме гледаше. Отидох при нея, целунах й ръката и казах „Ти си уникална жена“ – разказа Теодор пред Николаос. След известно време той решава да прекрати дългата си връзка и да продължи живота си с Джулиана.