„Минаха 40 дни от раждането на Кай и вече по традиция официално може да бъде представен пред повече хора“, казва Гани в публикация в Инстаграм по случай погачата на Кай.

„За тате беше свободен ден, защото се канят само жени и деца“, пояснява Джулиана. 

Празникът е в тематиката на българските одежди. Малкият Кай също бе в традиционно българско облекло, което е изработка на Дешка Кротева от Разложко.

"Кай сам ще избере пътя, по който ще поеме след като порасне. Дали ще бъде президент или министър, няма значение, най-важното е да бъде здрав, да има късмет и да стане добър човек", пише Гани.

Мъничето е второто дете на Гани. „Направихме бебето в Египет, но не съм сигурна дали беше на спалнята. Давид пък е заченат на Бали“, споделя Гани. Бащата на по-големия й син е Илиян Найденов.

Инфлуенсърката сподели снимка от първите мигове на Кай веднага след раждането му. Идеята за името идва именно от първия й син. Той много обичал приказки и бил чувал името Кай в история.

„Благодаря на всички гости, които пътуваха от цялата страна, за да ни уважат“, завършва щастливата си публикация Джулиана.