Джулиана Гани, носителка на титлата „Мис Силикон“ 2013, организира парти, на което бе разкрито, че детето, което очаква, ще носи име, започващо с буквата К.

„Нашата приказка продължава. Показваме ви специални моменти от нашия Baby Shower, на който издадохме, че нашето момче ще носи име с буквата К. Любопитно ми е какви са вашите предположения. Жокерът е, че името измисли... Давид. Както повелява традицията, получихме много мили пожелания и подаръци, които също ще ви покажем. Празнувахме в Пловдив“ – написа в Инстаграм пловдивчанката с ливански корени.

Джулиана Гани разкри в средата на септември, че очаква второ дете. В началото на октомври тя и приятелят й Теодор Гецов поканиха "Шоуто на Николаос Цитиридис" на партито, на което разкриха пола на детето.

„Направихме бебето в Египет, но не съм сигурна дали беше на спалнята. Давид пък е заченат на Бали. На почивка най-лесно стават нещата. Има слънце, вода и човек се отпуска. Детето е планирано“ – сподели в шоуто Гани.

Теодор Гецов е полицай, който работи във Велико Търновo и често пътува до София. Той прави първата стъпка към Джулиана, въпреки че по това време е бил в дълга връзка.

„Беше любов от пръв поглед. Визията й бе като на богиня, забелязах, че и тя ме гледаше. Отидох при нея, целунах й ръката и казах „Ти си уникална жена“ – разказа Теодор. След известно време той решава да прекрати дългата си връзка и да продължи живота си с Джулиана.

Шумният развод на Гани стана повод нейното име да е най-търсеното от българите в Google през 2021 г. веднага след това на Кирил Петков. Повече по темата вижте тук: 

 

Да очакваме ли звездите да започнат да правят партита и за втората буква от името?