Лятото все още в пълния си блясък си, като на топлите и слънчеви дни преди настъпване на есенния сезон се радват и "златните момичета" Мадлен Радуканова и Лаура Траатс - златни медалистки от Олимпийските игри в Токио през 2021 г. Двете грации споделиха вълнуващи мигове от почивката си в южната ни съседка Гърция.

"През лятото, когато времето е горещо, можете да се протегнете нагоре и да докоснете небето", написа Лаура Траатс в Инстаграм профила си.

От публикацията на Траатс в социалната мрежа става ясно, че тя е прекарала ваканцията си на Амуляни – малък остров, който е разположен в Северна Гърция.

Мадлен Радуканова сподели цяла серия от Инстаграм истории в профила си, като на една от снимките я виждаме да се целува с приятеля си Божидар Темелков на фона на буреносното небе.

На друг кадър в профила й виждаме гимнастичката да събира тен на плажа в елегентен розов бански в селцето Неа Перамос, Северна Гърция.

Припомняме, че националният ансамбъл по художествена гимнастика донесе първа олимпийска титла за българската художествена гимнастика на Олимпийските игри в Токио през 2021 г.

 Вижте повече за Мадлен Радуканова и Лаура Траатс в следващите видеа: