Ако 16 часа от денонощието сме активни и заети, защо да не използваме останалите 8, за да станем по-красиви? 

Билки във ваната за релакс
Вана преди да заспите е ключът както за сваляне на стреса, така и за дълбок и качествен сън. Добавете семена от лавандула и цветове от лайка във водата. Освен че придават приятен аромат, те действат успокояващо.

Етерично масло за здравословен сън
Преди да заспите, сложете няколко капки етерично масло от лавандула или от розмарин върху чаршафите или на пижамата си. Това е гаранция за дълбок и сладък сън.


Използвайте маска
С нея ще спите по-добре, защото тя блокира светлината и ви помага по-бързо да стигнете до т.нар. РЕМ-фаза на съня, в която той е най-пълноценен. Очите ви ще бъдат отпочинали, а кожата около тях – свежа.

Сатенена калъфка против бръчки
Поради естеството на материята, съпротивлението при триене между калъфката и кожата/косата ви е намалено до минимум. Това означава превенция срещу бръчките и коса, която на сутринта не е рошава.

Обем и къдрици в косата
След вечерния душ сложете меки ролки или навийте косата си на охлюви с фуркети. Спете с тях. На сутринта ще имате водопад от къдрици.

Серумите срещу бръчки действат най-добре през нощта
Използвайте времето, докато спите, за туширате тези неприятни следи от времето. Съставките на anti-age продуктите действат най-добре, когато не са изложени на слънчева светлина. Това означава, че през нощта, докато спите на тъмно, е идеалното време за справяне с проблема.

Масло от чаено дърво срещу пъпки
Капки масло от чаено дърво върху пъпките ще ги изсуши и заличи. Това етерично масло е мощно средство в борбата с несъвършенствата. Нанесете съвсем малко количество върху него на памучен тампон и натъркайте пъпката. На сутринта няма да има и следа от нея.

Прочети също и По-красива, докато правиш коктейли