.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 снимки от къща с озеленен покрив в Тексас

Евгений Милов | преди 37 седмици
Снимка: Murray Legge Architecture
Отлично съчетана с природата

Истински шедьовър е един от последните проекти на тексаското архитектурно студио Murray Legge Architecture, което проектира този дом в Уестлейк Хилс.

Модерната къща, разположена върху терасовиден терен, разполага с външен басейн за плуване и спа център, но безспорно най-забележителен е озелененият покрив на сградата, който отлично е съчетан с природните пейзажи.

Дървеният покрив на къщата от вътрешната страна наподобява на обърната лодка, а архитектите са положили специални усилия за неговата непропускливост и оттичане на дъждовната вода. Конструкцията е вписана отлично в околните хълмове.

В допълнение, къщата разполага с внушителна трапезария, която размива границите за вътре-вън и външна камина, която предлагаща красива алтернатива за отопление през хладните нощи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите