.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Този ваканционен сайт е като Airbnb за фенове на архитектурата

Евгений Милов | преди 48 седмици
POLE HOUSE от Frank Dixon, Австралия Снимка: PlansMatter

Почивайте на невероятни места по света с PlansMatterВаканционни сайтове като Airbnb често предлагат страхотни места за нощувка, но нищо не може да се сравни с PlansMatter, който е само за истински ценители на архитектурата.

Ако искате да избягате от лудницата на ежедневието по стилен начин, това е правилното място в интернет, където можете да откриете проекти дори от световноизвестни архитекти като Франк Лойд Райт, Едуардо Соуто де Моура и Петер Цумтор.

Без изненади, основатели на PlansMatter са двойката Кони Линдър и Скот Мюлнер, които се запознават заедно в колежа по дизайн към Университета на Минесота.

Всичко тръгва от любов към архитектурата, но идеята прераства като желание да помогнат на все повече хора да се запознаят от първо лице с невероятните проекти на големите архитекти, докато пътешестват по света. Не пропускайте да ги разгледате в галерията по-горе!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите