.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лудостта на "Бърнинг мен" остава в "Nothing Left Behind"

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Instagram / Anders Overgaard
Фестивалът не оставя следи след себе си, освен фотокниги като тази

Погледът на датския фотограф и режисьор, познат от страниците на редица модни и лайфстайл списания (Vogue, GQ, Marie Claire) този път е прикован от зрелищния фестивал "Бърнинг мен", който се провежда ежегодно в началото на септември в пустинята Блек Рок, САЩ.

Бившият асистент на фотографа Брус Уебър решава да представи своите впечатления и снимки от едно от най-ексцентричните събития в света с нова фотокнига, наречена "Nothing Left Behind" - асоциация с едно от десетте основни правила на фестивала човек да не оставя никакви след след себе си. Това е причината в края на "Бърнинг мен" за ритуалното изгаряне на дървена човешка кукла, откъдето идва името на фестивала.

"Това беше фотографска мечта - пейзажи, които се появяват пред очите ми с красиви хора в необикновени тоалети", споделя Андерс Овергард.

Разгледайте част от снимките в "Nothing Left Behind" от галерията по-горе, както и вижте повече за фотокнигата тук.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите