.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-луксозният влак в света – от френските прозорци до ръчно правените порцеланови мивки

LadyZone.bg | преди 13 седмици
Снимка: cruisetrain-sevenstars.com

Япония може и да е известна с влаковете стрели, но страната може да се похвали и с още един уникален трен – най-луксозният в света седемзвезден Seven Stars Cruise Kyushu. Качвайки се на него, пътниците попадат в напълно различен свят – класическите дървени акценти в интериора, френските прозорци, изисканият ресторант вагон и местата за отдих са нещо, което никой никъде по света не свързва с изживяването да се возиш с влак.

Ръчно правените порцеланови мивки, картините, окачени в коридорите, полилеите - всеки един детайл е изработен по поръчка и е уникален, казва създателят на трена 70-годишният Eiji Mitooka:

"От седалките, през осветлението, до мебелите, целта ми беше да смеся елементи, вдъхновени от Изтока и Запада - да измисля нещо, което никога не е виждано".

Кухнята във влака предлага традиционни японски ястия, които са истинско удоволствие не само за небцено но и за окото.

Както  можете да се досетите – търсенето на билети за луксозния влак е толкова голямо, че когато се сдобиете с тях, имате чувството, че сте спечелили от лотарията.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите