.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Френски сирена, пилешки гърди и специална паста ще хапва Лара Фабиан в София

LadyZone.bg | преди 4 години
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Световноизвестната Лара Фабиан ще омагьоса българската публика с двата си концерта в София на 22 и 23 октомври в Зала 1 на НДК

Световноизвестната Лара Фабиан ще омагьоса българската публика с двата си концерта в София на 22 и 23 октомври в Зала 1 на НДК. Както повечето звезди от подобна класа, така и белгийката с нежен глас, който може да гали ухото на италиански, френски, испански, португалски, руски, немски, иврит, гръцки, има своите изисквания за храната и напитките си по време на престоя си.

Изискванията за храната на звездата и нейния антураж са детайлни и високи. Френски сирена, първокласни кафе и вино, бисквити, вода, мляко, прясно изцедени сокове и много плодове ще бъдат осигурени от организаторите за гримьорната на певицата.

По време на престоя си в България Лара Фабиан ще се храни само със специално приговени ястия за нея и екипа й. В менюто на певицата ще присъстват сочни пилешки гърди със зехтин и подправки, паста по рецепта, направена за нея от Джузепе Ломушо и други италиански специалитети. В екипа на Фабиан има хора от цял свят и с най-различни вкусови предпочитания, затова в менюто им ще присъстват и веган, и „кашер“ ястия. Именно италианският шеф готвач Джузепе Ломушо и безупречната му репутация спечелиха доверието на световноизвестната певица Лара Фабиан, която го избра за свой готвач за престоя си в българската столица.

лара фабиан готвач


Италианските корени на Лара Фабиан със сигурност са сред причините тя избере Джузепе Ломушо. За италианците храната е моторът на живота и компромиси с нейното качество са немислими. A най-важната подправка е душата. Родом от Андрия (Пулия), шеф Ломушо е израснал с традициите в приготвянето на италианска кухня, предавани от поколение на поколение. “В готвенето няма рецепти – има познаване на продуктите, за да може да се направи точното съчетание – в това е и творчеството на готвача“ - казва маестрото, на когото се доверяват редица български звезди, както и световни знаменитости, като Ейдриън Броуди и Маестро Андреа Бочели, за когото Джузепе готви на живо зад сцената на концерта му в София.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите