Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Кристен Стюарт, Синтия Никсън и Хю Хефнър.

ОВЕН

Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. Опитайте след романтична вечеря да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да ви опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

РАК

След края на работния ден, когато се приберете от работа, имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени.

ЛЪВ

Правите си разчет, но вечерта, след разговор с близък човек, може да промените плановете си за следващия ден. Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.

ДЕВА

Разправии с представител на противоположния пол не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение и не успявате да намерите заместник.

ВЕЗНИ

За да срещнете подходящ партньор, трябва да приемате хората такива, каквито са и да не се опитвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

СКОРПИОН

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеала ви. Въпреки че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани.

КОЗИРОГ

Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

ВОДОЛЕЙ

Не са изключени проблеми с мъж, към когото изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка, а ако сте семейни, рискът да съсипете брака си е огромен. Вечерта сте уморени и е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания.

РИБИ

Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори, а и мъжете да се огледат в самотата си за подходяща половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични и сексуални изживявания.

  • Коя е Пати Бойд - музата на Ерик Клептън, Джордж Харисън от "Бийтълс" и Рони Ууд от "Ролинг Стоунс"
  • Любов по ноти: Калоян Димитров-Балан се сгоди за своята муза Надежда (ВИДЕО)
  • Как Митко сложи годежния пръстен за Светла в шоколадово яйце
  • Как един шумен часовник вдъхнови Синди Лоупър за песента "Time After Time"
  • Да получиш предложение за брак на Нова Година - след уволнение от работа и без пари за празнуване
  • Тайната любов между Марша Хънт и Мик Джагър, родила песента "Brown Sugar"
  • Как супермоделите на 80-те вдъхновиха Били Джоел за парчето "Uptown Girl"
  • Как Уитни Хюстън превърна "I Will Always Love You" в най-великата любовна песен на всички времена
  • Как Луи предложи брак на русенката Рая на тяхното парче земя в Коста Рика
  • Как Мис Вселена 2015 получи предложение за брак пред Болшой театър от футболиста Георги Костадинов