Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Дъ Уикенд и Елизабет Олсън.

ОВЕН

Предстоят ви разправии  у дома. Не са изключени проблеми с ваш роднина. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

ТЕЛЕЦ

Ако не сте семейни, мили жени, и сте срещнали любовта, днес е идеален ден да вземете решение за създаване на семейство. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

БЛИЗНАЦИ

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на партньора си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

РАК

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си, заради  закъснението ви. Ако не съхраните спокойствието си се откажете от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

ДЕВА

Вечерта очаквайте романтична среща. В личният ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.

ВЕЗНИ

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, поканете си гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

СКОРПИОН

Ако не сте семейни е възможно днес да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор към сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами.

ВОДОЛЕЙ

Семейните двойки ще трябва да преразгледат отношенията си, ако не са уверени, че искат да остареят заедно и разправиите са се превърнали в постоянни скандали.

РИБИ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.