.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена с рядко медицинско състояние не може да чува мъжки гласове

Евгений Милов | преди 27 седмици
ухо
Снимка: iStock
Сега чува само женските гласове

Представете си как се събуждате една сутрин, без да можете да чувате мъжки гласове. Именно това се случва с жена в Китай, съобщава британският вестник "Дейли Мейл".

Една вечер госпожа Чен си легна след като почувствала гадене и чувала звън в ушите. Когато се събудила, тя повече не можела да чува гласа на приятеля си.

Чен веднага отишла в болницата, за да посети УНГ специалист и да разбере какво се случва със слуха й.

"Успяваше да ме чуе, когато разговарях с нея, но когато един млад мъж влезе, тя изобщо не можеше да го чуе", коментира д-р Лин Сяоцин.

На Чен е поставена диагноза "нискочестотна загуба на слуха" - рядко състояние, при което е нарушено чуването на звуците с по-ниска честота, каквито са мъжките гласове.

Сяоцин не е сигурна в причината за състоянието й, но смята, че може да е предизвикано от стрес, като предполага, че жената ще почувства пълно възстановяване от специфичната загуба на слуха, тъй като засега чува само женски гласове.

Пожелаваме бързо възстановяване на китайката от град Сямън, като междувременно се надяваме, че добре ще си почине от мъжките приказки.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?